Diagrama sobre la atención centrada en la persona, se centra en: Autoestima y estado de animo, alimentación equilibrada, convivencia y relación social, hábitos saludables, actividad física regular y estimulación cognitiva

Salut i benestar

A CIM Bellaterra oferim una atenció completa a cada persona, amb una avaluació diagnòstica i un programa terapèutic personalitzat. Obert a totes les persones grans, ja sigui amb objectiu preventiu o rehabilitador.

Entenem la salut de la persona de manera integral, per això cuidem tots els factors que milloren el benestar físic i psicològic.

Equip Interdisciplinar

Departament mèdic

Tècnics

Personal auxiliar

Activitats

Dedicació a les persones amb Alzheimer

Centre Integral de la Memòria (C.I.M.)

Cuidem de cada persona i de la seva família, coneixem els seus gustos i preferències, el que ens permet oferir la millor atenció a cadascú.

Som experts en l’atenció a persones amb deteriorament cognitiu i hem format un equip de cuidadors per atendre les seves necessitats en cada fase evolutiva.

Actuar a temps ajuda a prevenir la dependència. Situacions que convé detectar i tractar són: la pèrdua de memòria, les caigudes, els problemes d’alimentació, depressió, insomni, incontinència i dificultat per caminar.

Ir al contenido