Informació legal

Segons Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, s'informa que els dominis residenciabellaterra.com i cimbellaterra.com son propietat i estàn administrats per Bellacresta S.L., amb domicili a Camí Antic de St Cugat 103 de Cerdanyola del Vallès, entitat titular del centre residencial CIM Bellaterra.

A efectes del previst a la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), informem als usuaris que poden facilitar-nos dades personals de forma voluntaria si decideixen completar el formulari de contacte.

L'usuari té l'opció d'impedir les cookies mitjançant l'opció corresponent del seu navegador. De la mateixa manera, el domini pot enregistrar la direcció IP dels usuaris, que no constitueix una dada personal, i que serà utilitzada amb fins estadístics.

Dins els límits establerts per la llei, Bellacresta SL no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de integritat, actualització o exhaustivitat de les dades que contingui la seva pàgina web. El servei ofert té únicament un caràcter informatiu i divulgatiu.

Tanmateix, Bellacresta SL no es fa responsable dels continguts dels llocs enllaçats des d'aquesta web, ni de l'utilització incorrecta que els usuaris en puguin fer d'aquesta web.

Els continguts proporcionats per la web, així com els logotips i imatges estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial, i són propietat exclusiva de Bellacresta SL. L’accès al material de la web no implica llicencia per la seva reproducció i/ o distribució, i no está permès fer-ho sense el consentiment previ i per escrit de Bellacresta SL.

Ens reservem el dret de modificar, suspendre, cancelar o restringir el contingut de la seva pàgina web sense avís previ.